Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 20:

Jan Hendriks Walhof is overleden op 9 september 1859 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Carel Alexander Walhof is overleden op 22 september 1861 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacoba Eshuis is overleden op 4 oktober 1863 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Janna Groot Bussink is overleden op 9 januari 1891 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Fenna Johanna Koerselman is geboren op 14 november 1892 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Oolhorst is overleden op 16 februari 1903 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacob Bruijn en Fenna Johanna Koerselman zijn getrouwd op 31 juli 1920 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Horn is overleden op 15 augustus 1925 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Teunis Johan Koerselman is overleden op 7 oktober 1933 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Berendina Kokkelink is overleden op 13 maart 1939 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.