Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 95:

Karel Kraft is overleden op 29 november 1863 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Thomas' Kuijt is overleden op 6 juli 1865 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aleijda Carels' Kraft is overleden op 10 november 1867 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Teunis de Bruin en Jannetje van Garderen zijn getrouwd op 30 mei 1868 in Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Henning en Carolina Charlotta Versteeg zijn getrouwd op 13 maart 1869 in Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Reijer Vos en Sophia Hofland zijn getrouwd op 20 oktober 1869 in Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jannetje Breeschoten is overleden op 20 november 1871 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Augustus Henning is geboren op 28 november 1872 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacob Veldhuizen is overleden op 30 november 1872 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jannigje Aarts' de Koning is overleden op 10 april 1876 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.