Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 95:

Aalbert Aartsz van de Vliert en Jannigje Aarts' de Koning zijn getrouwd op 28 februari 1825 in Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Evertje Hendriks' van den Berg is overleden op 10 juli 1828 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willemijntje van Osnabruggen is overleden op 6 oktober 1829 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Roelia Clasina (Clara) Davelaar is geboren op 18 augustus 1832 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Dirkje van Doorn is overleden op 17 oktober 1832 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Annetje Franks' Davelaar is overleden op 10 oktober 1835 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Peter Reindertsz Hofland en Gerritje van Manen zijn getrouwd op 28 november 1835 in Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Neeltje Caspers' Hopman is overleden op 28 december 1835 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adriana Scholten is geboren op 1 februari 1836 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Rijk Gerritse Hasselaar is overleden op 17 december 1837 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.