Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 367:

Janna Damkot is geboren op 7 februari 1816 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Carl Wilhelm Krienen en Hendrika Janssen zijn getrouwd op 10 mei 1816 in Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Derk Ten Damme is overleden op 11 mei 1816 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Dorus Jansz Ruessink en Aaltje Harmens' Tieltjes zijn getrouwd op 17 mei 1816 in Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan Berends Meerdink is overleden op 29 juli 1816 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrik Straks is geboren op 19 augustus 1816 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Willem Ruessink is geboren op 21 augustus 1816 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Garrit Jan Walvoord is geboren op 8 november 1816 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Glieuwen en Janna Christina Boeijink zijn getrouwd op 4 december 1816 in Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan Westendorp en Janna Liezen zijn getrouwd op 31 december 1816 in Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.