Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.556:

Roelf Luitjes Maatjes is overleden op 2 maart 1812 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Frans Leffers is overleden op 24 maart 1812 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacob Germts Sikkens en Anna Kornelis' Bos zijn getrouwd op 13 juni 1812 in Ulrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ulrum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jannes Louwes Kuipers en Duurke Jans' Doornbos zijn getrouwd op 21 juni 1812 in Kloosterburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Kloosterburen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jacob Douwes is overleden op 4 juli 1812 te Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Jans Bakker en Anje Louwes' Werkman zijn getrouwd op 6 juli 1812 in Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Mettje Jans' Boer is geboren op 19 juli 1812 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Timen Bartelds en Aaltje Duurts' Diepenga zijn getrouwd op 25 juli 1812 in Hoogkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogkerk » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jantje Berends is geboren op 1 augustus 1812 te Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jannes Hindrik Nieuwenhuis is geboren op 18 oktober 1812 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.