Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer » Jantje Kistemaker (1897-1962)

Persoonlijke gegevens Jantje Kistemaker 


Gezin van Jantje Kistemaker

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Jantje Kistemaker?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Jantje Kistemaker

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Jantje Kistemaker

Jantje Kistemaker
1897-1962


Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).



Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.

Historische gebeurtenissen

  • De temperatuur op 20 juli 1962 lag tussen 12,6 °C en 22,1 °C en was gemiddeld 16,8 °C. Er was 3,2 mm neerslag gedurende 3,1 uur. Er was 4,0 uur zonneschijn (25%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-oosten. Bron: KNMI
  • Koningin Juliana (Huis van Oranje-Nassau) was van 4 september 1948 tot 30 april 1980 vorst van Nederland (ook wel Koninkrijk der Nederlanden genoemd)
  • Van 19 mei 1959 tot 24 juli 1964 was er in Nederland het kabinet De Quay met als eerste minister Prof. dr. J.E. de Quay (KVP).
  • In het jaar 1962: Bron: Wikipedia
    • Nederland had zo'n 11,7 miljoen inwoners.
    • 10 februari » De Amerikaanse staten Georgia, North Carolina en South Carolina worden afgesplitst van het Aartsbisdom Baltimore en gevormd tot een zelfstandige rooms-katholieke kerkprovincie met het Aartsbisdom Atlanta en het Bisdom Savannah in Georgia, het Bisdom Raleigh in Noord-Carolina en het Bisdom Charleston in Zuid-Carolina.
    • 22 mei » De telefooncentrale van Warffum wordt als laatste aangesloten op het Nederlandse geautomatiseerde net, waarmee Nederland na Zwitserland het tweede volledig automatisch bellende land werd.
    • 22 juni » Een Boeing 707 van Air France stort als gevolg van het slechte weer neer op Guadeloupe; 113 mensen komen om.
    • 15 oktober » Tussen de VS en de Sovjet-Unie ontstaat een crisis omtrent Russische nucleaire wapens in Cuba. Hierdoor komt de hele wereld onder een dreiging van een nucleaire oorlog. Deze Cubacrisis duurt dertien dagen.
    • 29 november » In Londen wordt een overeenkomst getekend tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk voor de gezamenlijke bouw van een supersonisch verkeersvliegtuig, de Concorde.
    • 30 november » U Thant wordt secretaris-generaal van de Verenigde Naties.


Dezelfde geboorte/sterftedag

Bron: Wikipedia


Over de familienaam Kistemaker


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Simon Kooiman, "Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-kooiman-bruijn-mantel/I44501.php : benaderd 29 mei 2024), "Jantje Kistemaker (1897-1962)".