Stamboom Kersten-Beelen (Regio Heumen-Nijmegen-Groesbeek-Schaijk)

Foto van Bart1
De publicatie Stamboom Kersten-Beelen (Regio Heumen-Nijmegen-Groesbeek-Schaijk) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 33.058 personen. Vanwege privacy zijn 18.083 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 2 maart 2023.


Mocht iemand meer informatie hebben over de levensbeschrijving van personen of het allerliefst foto's hoor ik het graag! Ik kan het ook komen scannen.

En mocht er ergens een fout in staan hoor ik het natuurlijk ook graag! De geupdate stamboom is altijd hier te vinden Geneanet

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!