Stamboom Kerssemeijer, Kruithof

Foto van Andre Kerssemeijer
De publicatie Stamboom Kerssemeijer, Kruithof is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 18.302 personen. Vanwege privacy zijn 989 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 25 april 2024.


Deze publicatie is begonnen in 2021, de COVID tijd, toen er tijd was voor een hobby binnenshuis. Ik hoefde niet van nul af te beginnen. Mijn vader was ooit met de stamboom Kerssemeijer begonnen en heeft veel waardevolle informatie van zijn vader en moeder, tantes en omes en neven en nichten weten te verzamelen. Er was nog geen internet dus moest hij het hebben van die verhalen en het aanschrijven of bezoeken van de diverse archieven. Hij is zelfs met mijn moeder naar Detmold, Lippe, , ,Noordrijn-Westfalen in Duitsland gefietst om de de plaats te bezoeken vanwaar een deel van de Kerssemeijers als glasblazers naar Nederland zijn gekomen. Wat dat betreft heb ik het makkelijker en heb ik familiebanden kunnen traceren waar hij van droomde. We blijken rechtstreeks af te stammen van de Heren van Arkel en via hen van Karel de Grote en Lamisso der Longobarden. Verwantschap is er met diverse koningshuizen waaronder die van Oranje-Nassau. Maar we blijven nederig en u mag mij gewoon Andre noemen. Neem gerust informatie over als u dat wilt maar ik zou het op prijs stellen als u vermeldt waar u het vandaan heeft.

Dit is een "levende" publicatie. Ik hou me aanbevolen voor aanvullingen of suggesties. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!