Stamboom Kan, Han en Tan

Foto van S.Y.  Kan
De publicatie Stamboom Kan, Han en Tan is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 785 personen. Vanwege privacy zijn 161 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 27 maart 2024.


Deze stamboom kwam tot stand als bijproduct bij het schrijven van een Familie Kroniek van de familie Kan-Han-Tan.
Dit is een stamboom van voornamelijk Chinezen uit voormalig Nederlands Indie die deels vermengd zijn met plaatselijke bevolking derhalve ''Peranakan Chinezen''.
We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de kennis voor deze stamboom, Om te beginnen tante Non (Tan Tjeng Nio) voor het optekenen destijds van de informatie van de altaartabletten van de Tan familie. Het meest van allen Kwee Kiem Toen voor de vertaling van deze Tan afstamming.Dr. Chen Menghong voor de hulp bij het raadplegen van het Kong Koan Archief te Leiden, verder nog de '' klapper" van R. Tjian. Ook dank aan alle familie leden (B. Giok Tan!) voor hun verhalen. Intussen is op basis van al deze informatie ook een website gelanceerd: https://www.kanhantan.nl/verhalen.html

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!