Stamboom Janssen-Oliemans-Schoenmaker-Sprong » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 17 van 17:

Mainste Doden Wildvank Dirks is overleden op 28 maart 1874 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Dirk van der Voet is overleden op 31 oktober 1874 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Carel Hendrik Marschal en Dieuke Kooistra zijn getrouwd op 2 augustus 1890 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Andries Zuidema is geboren op 22 december 1896 te Barradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Barradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Albertus Vallenduuk is overleden op 12 september 1897 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Willemijntje van Geest is geboren op 29 september 1897 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik de Groot en Willemijntje van Geest zijn getrouwd op 10 mei 1918 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.