Stamboom Jacob Bosma » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 62:

Harmen Durks de VRIES en Trijntje Eelkes NICOLAI zijn getrouwd op 26 juni 1879 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Marten Hendriks HOOGSTRA en Minke Aukes NICOLAI zijn getrouwd op 26 december 1882 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Geert Sjoukes PROCEE en Geertje Pieters DOKKUMA zijn getrouwd op 19 maart 1885 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gerben Kornelis WIJNGAARDEN en Bregtje Eelkes NICOLAI zijn getrouwd op 14 maart 1889 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Cornelis WIJNGAARDEN is geboren op 29 november 1889 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Sybe Eelkes NICOLAI en Maaike Jans VISSER zijn getrouwd op 22 mei 1890 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sikke Eelkes NICOLAI en Maaike Jans VISSER zijn getrouwd op 22 mei 1890 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Geert HOEKSTRA en Akke MINNEMA zijn getrouwd op 28 mei 1890 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Klaas VISSER en Guurtje STUVELING zijn getrouwd op 29 mei 1890 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Pieter BOSMA en Wytske STERINGA zijn getrouwd op 28 mei 1891 in Kollumerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Kollumerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.