Stamboom Ilbrink - Oosterwijk

Foto van Martin Ilbrink
De publicatie Stamboom Ilbrink - Oosterwijk is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 22.021 personen. Vanwege privacy zijn 1.710 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 11 oktober 2021.


De Historische Vereninging "De Elf Marken" heeft een publicatie in 2 delen uitgegeven over de familie Ilbrink, o.a. gebaseerd op de gegevens die Henk Ilbrink reeds uitgezocht had.

Hans Volleberg heet een familieoverzicht gemaakt van de familie Oosterwijk "van Plaggenbergh tot Oosterwijk" wat voor mij een heel goede aanzet is geweest voor mijn publictie hier.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!