Stamboom Huijssen van Zundert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.446:

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Hage (geboren in 1752), een kind van Cornelis Izakse Hage en Adriana van Oeveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Izaak Hage (geboren in 1753), een kind van Cornelis Izakse Hage en Adriana van Oeveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Hage (geboren in 1755), een kind van Cornelis Izakse Hage en Adriana van Oeveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Hage (geboren in 1756), een kind van Cornelis Izakse Hage en Adriana van Oeveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Hage (geboren in 1759), een kind van Cornelis Izakse Hage en Adriana van Oeveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham Hage (geboren in 1761), een kind van Cornelis Izakse Hage en Adriana van Oeveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Hage (geboren in 1762), een kind van Cornelis Izakse Hage en Adriana van Oeveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham Hage (geboren in 1764), een kind van Cornelis Izakse Hage en Adriana van Oeveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Hage (geboren in 1766), een kind van Cornelis Izakse Hage en Adriana van Oeveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Blom (geboren in 1767), een kind van Cornelis Janusz Blom en Lijntje (Lientje) Braams, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willemina Blom

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.