Stamboom Huijssen van Zundert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.441 - 1.446 van 1.446:

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan de Regt (overleden in 1963), een kind van Leendert de Regt en Paulina Dieleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus de Regt (overleden in 1964), een kind van Leendert de Regt en Paulina Dieleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Daniel Egbert Dekker (overleden in 1964), een kind van Dirk Dekker en Clara Wolfert, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Froukje Hoekstra (overleden in 1965), een kind van Klaas Lammerts Hoekstra en Antje Kerstens Jellema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Magdalena Kamerik (overleden in 1965), een kind van Gerrit Hendrik Kamerik en Grietje Veenstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Krijn de Koeijer (overleden in 1966), een kind van Louis de Koeijer en Maria de Kraker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.