Genealogie Hoomans, Griepsma, Kluiwstra, Zijlstra (2), Jasper, Rahm en Schuitema

Foto van J. Hoomans
De publicatie Genealogie Hoomans, Griepsma, Kluiwstra, Zijlstra (2), Jasper, Rahm en Schuitema is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.897 personen. Vanwege privacy zijn 1.361 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 3 januari 2015.


In deze publicaties vindt u de voorouders van mij en mijn vrouw. Het betreft hier de families Hoomans, Griepsma, Kluiwstra, Jasper, Rahm, Schuitema en twee families Zijlstra. Al deze families vinden hun oorsprong in zuidwest Fryslân. De gegevens uit deze publicatie komen in hoofdzaak via internet van Tresoar en AlleFriezen. Voor aanvullend onderzoek heb ik vele malen Tresoar bezocht .Ook heb ik gebruik gemaakt van gegevens van mede onderzoekers. De familie Zijlstra een schippersfamilie uit Terhorne van Ids Zijlstra De familie Griepsma van Hette Griepsma. Het boek: "Drie eeuwen familie Zijlstra Abbega" van Klaas Zijlstra en Irene Swanborn. Verder hebben veel familieleden hebben een bijdrage geleverd. Voor een compleet familieoverzicht kunnen familieleden contact met mij opnemen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!