Stamboom Smeets/Berendsen » Afstammelingen van Willem van Horne van Merum

Generatie 11 (vervolg)

69.

Threin (Christina) Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz), dochter van Gerard (Geryt Goert) Smyts (Smeets, Op dat Smytz, Isercraem, Nagel, Botz) en Bele van Kempen. Zij is getrouwd met Wilhelm Blumecherss. Threin (Christina) is overleden.

70.

Lisgen (Elisabeth) Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz), dochter van Gerard (Geryt Goert) Smyts (Smeets, Op dat Smytz, Isercraem, Nagel, Botz) en Bele van Kempen. Zij is getrouwd (1) op 25 juni 1595 in Sittard met Giessbert (Geissbert) Meijerts. Zij is getrouwd (2) op 21 september 1597 met Johan von Overhoven. Lisgen (Elisabeth) is overleden.

71.

Godefridus (Gossen Iserekram Isercraem) Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz), zoon van Gerard (Geryt Goert) Smyts (Smeets, Op dat Smytz, Isercraem, Nagel, Botz) en Bele van Kempen. Hij is getrouwd met Lissgen (Elisabeth).

Zij kregen 2 kinderen:

Godefridus (Gossen Iserekram Isercraem) is overleden.

Generatie 12

72.

Arnoldus (Areth) Smeets (Smyts, Smits, der Smith), zoon van Joannes (Jan Johan) Smeets (Smyts, Smits, Nagell) en Gertrudis, is geboren rond 1580 in Roosteren. Hij is schepen van beroep. Hij is getrouwd met Anna van Valckenburgh (Valckenborgh).

Zij kregen 6 kinderen:

Arnoldus (Areth) is overleden rond 1620.

73.

Theodorus Smyts (Smeets, Smits), zoon van Joannes (Jan Johan) Smeets (Smyts, Smits, Nagell) en Gertrudis, is geboren voor 1595 in Roermond. Hij is getrouwd met Odilia Gerardus. Theodorus is overleden op 3 oktober 1649 in Roosteren.

74.

Cunna (Cunegunda) Smyts (Smeets, Smits), dochter van Joannes (Jan Johan) Smeets (Smyts, Smits, Nagell) en Gertrudis. Cunna (Cunegunda) is overleden.

75.

Agnees (Agnes) Smyts (Smeets, Smits), dochter van Joannes (Jan Johan) Smeets (Smyts, Smits, Nagell) en Gertrudis. Agnees (Agnes) is overleden.

76.

Maria (Mei Merrij) Smeets (Smits), dochter van Joannes (Jan Johan) Smeets (Smyts, Smits, Nagell) en Gertrudis. Maria (Mei Merrij) is overleden.

77.

Thijs (Matthijs Tiss) Smeets (Smits, der Nagelsmit), zoon van Joannes (Jan Johan) Smeets (Smyts, Smits, Nagell) en Gertrudis. Thijs (Matthijs Tiss) is overleden.

78.

Servatius Smeets (Smeets, Smits), zoon van Joannes (Jan Johan) Smeets (Smyts, Smits, Nagell) en Gertrudis. Servatius is overleden.

79.

Lambertus Smeets (Smets, Smits), zoon van Joannes (Jan Johan) Smeets (Smyts, Smits, Nagell) en Gertrudis. Lambertus is overleden.

80.

Joannes (Jan) Smeets (Smits), zoon van Joannes (Jan Johan) Smeets (Smyts, Smits, Nagell) en Gertrudis. Joannes (Jan) is overleden.

81.

Christianus (Corst) Smeets (Smits, Smyts, Smiets, Schmitz), zoon van Gerardus (Geryth Gerhart) Smeets (Smits, Smiets, in den Yseren Craem de Jonge) en Margaretha Ramakers (Stoffers), is geboren rond 1585 in Roermond. Hij is getrouwd met Heijlwigis (Helena) Poulssen, dochter van Joannes Poulssen en Barbara Kannegieters. Zij is geboren rond 1589 in Roermond. Heijlwigis (Helena) is overleden in Roermond en is begraven.

Zij kregen 7 kinderen:

Christianus (Corst) is overleden rond 1618 in Roermond.

82.

Michael Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz), zoon van Gerardus (Geryth Gerhart) Smeets (Smits, Smiets, in den Yseren Craem de Jonge) en Margaretha Ramakers (Stoffers), is geboren rond 1597 in Roermond. Hij is getrouwd met Catharina Poulssen.

Zij kregen 4 kinderen:

Michael is overleden en is begraven.

83.

Cunegunda Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz), dochter van Gerardus (Geryth Gerhart) Smeets (Smits, Smiets, in den Yseren Craem de Jonge) en Margaretha Ramakers (Stoffers), is geboren rond 1600. Zij is getrouwd met Joannes Ramakers. Cunegunda is overleden in Roermond en is begraven.

84.

Theodorus Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz), zoon van Gerardus (Geryth Gerhart) Smeets (Smits, Smiets, in den Yseren Craem de Jonge) en Margaretha Ramakers (Stoffers), is geboren op 8 april 1601 in Roermond. Theodorus is overleden en is begraven.

85.

Gertrudis Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz), dochter van Gerardus (Geryth Gerhart) Smeets (Smits, Smiets, in den Yseren Craem de Jonge) en Margaretha Ramakers (Stoffers), is geboren rond 1603. Zij is getrouwd met Godefridus van Roer. Gertrudis is overleden in Roermond en is begraven.

86.

Servatius (Vass Vas Vassen) Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz, Schmeitz), zoon van Wilhelm (van Nagell Wylhelm Willem) Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz, Schmeitz, Botz) en Trin (Trein Tringen Catharina) Keppertz (Kepperts), is geboren op 27 juni 1582 in Roermond. Hij is getrouwd op 28 november 1612 in Sittard met Lisgen Klincken, dochter van Reinken Klincken en Catharina Notermans. Zij is geboren op 30 april 1589 in Ophoven, Sittard. Lisgen is overleden op 64 jarige leeftijd op 25 februari 1654 in Ophoven, Sittard en is begraven op 25 februari 1654 in Sittard.

Zij kregen 6 kinderen:

Servatius (Vass Vas Vassen) is overleden en is begraven.

87.

Peter (Pitter Petrus) Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz, Schmeitz), zoon van Wilhelm (van Nagell Wylhelm Willem) Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz, Schmeitz, Botz) en Trin (Trein Tringen Catharina) Keppertz (Kepperts), is geboren voor 27 december 1588 in Overhoven, Sittard en is gedoopt op 27 december 1588 in Sittard. Hij is getrouwd met Engen von Toll (van Tol, von Töll), dochter van van Tol (von Toll, von Töll, Tolkens) en Trin (Catharina) Speckens. Zij is geboren 1585. Engen is overleden en is begraven.

Zij kregen 4 kinderen:

Peter (Pitter Petrus) is overleden en is begraven.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC