Stamboom Smeets/Berendsen » Afstammelingen van Willem van Horne van Merum

Generatie 9 (vervolg)

51.

Jacop (Jacobus) Smyts (Smeets, Smietz), zoon van Gaert (Gaidert Gairt Gadert Gerke) Smyts (Pelser, Smeets, Smietz) en Mett (Mette Martina) (Vrouwe) Spyts van Kaldenkercken (Spee). Hij is getrouwd met Merye. Jacop (Jacobus) is overleden.

52.

Johann Smit (Nagels, Wilt, Smijtz, Smiets, Eijnatten), zoon van Jacob Smit (Nagels, Wilt, Smijtz, Smiets) en Jenne, is geboren rond 1500 in Eijnatten (B). Hij is schepen te walhorn van beroep. Hij is getrouwd met Anna Schuyl Von Walhorn (Vrouwe van Holset). Johann is overleden op 22 april 1561 in Walhorn (B).

Generatie 10

53.

Smyts (Pelser, Smeets, Smietz, Smits), dochter van Gaertken (de Jonge) Smyts (Pelser, Smeets, Smietz, Smits) en Nese. Zij is getrouwd met Schardeneils. Overleden.

54.

Johan (Joannes) Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz), zoon van Peter Smyts (Smyetz, Smietz, in den Iserenkraam, inghen Yseren Craem) en Bele (Biell) van Swalmen (Schwamen), is geboren rond 1520 in Roermond. Hij is getrouwd met Gerte (Gertrudis) ?. Johan (Joannes) is overleden en is begraven.

55.

Mette Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz, Smeitz), dochter van Peter Smyts (Smyetz, Smietz, in den Iserenkraam, inghen Yseren Craem) en Bele (Biell) van Swalmen (Schwamen), is geboren rond 1520 in Roermond. Zij is getrouwd met Heynrich Ketelbuyter-van Lewen (Loe). Mette is overleden en is begraven.

56.

Goessen Smyts (Smeets), zoon van Peter Smyts (Smyetz, Smietz, in den Iserenkraam, inghen Yseren Craem) en Bele (Biell) van Swalmen (Schwamen), is geboren rond 1520. Hij is getrouwd met ? ?.

Zij kregen 1 kind:

Goessen is overleden en is begraven.

57.

Gerard (Geryt Goert) Smyts (Smeets, Op dat Smytz, Isercraem, Nagel, Botz), zoon van Peter Smyts (Smyetz, Smietz, in den Iserenkraam, inghen Yseren Craem) en Bele (Biell) van Swalmen (Schwamen), is geboren rond 1530. Hij is (meester van het smedenambacht) in roermond van beroep. Hij is getrouwd met Bele van Kempen, dochter van Pauwel (Pauwels) van Kempen en ? ?. Zij is geboren . Bele is overleden rond 1592.

Zij kregen 10 kinderen:

Gerard (Geryt Goert) is overleden en is begraven.

58.

Jutge (Judit) Smyts (Smeets), dochter van Peter Smyts (Smyetz, Smietz, in den Iserenkraam, inghen Yseren Craem) en Bele (Biell) van Swalmen (Schwamen). Jutge (Judit) is overleden.

59.

Claus Smyts (Smietz, van der Smitzen), een kind van Peter Smyts (Smyetz, Smietz, in den Iserenkraam, inghen Yseren Craem) en Bele (Biell) van Swalmen (Schwamen). Claus is overleden.

60.

Maria Smytz (Smyetz, Smietz, Smyts, Smeets), dochter van Peter Smyts (Smyetz, Smietz, in den Iserenkraam, inghen Yseren Craem) en Bele (Biell) van Swalmen (Schwamen). Zij is getrouwd met Keurst van Lewen. Maria is overleden.

Generatie 11

61.

Martinus Smeytz (Smyts, Goesses, Smeets), zoon van Goessen Smyts (Smeets) en ? ?. Martinus is overleden.

62.

Joannes (Jan Johan) Smeets (Smyts, Smits, Nagell), zoon van Gerard (Geryt Goert) Smyts (Smeets, Op dat Smytz, Isercraem, Nagel, Botz) en Bele van Kempen, is geboren rond 1555 in Neer. Hij is schepen van beroep. Hij is getrouwd met Gertrudis.

Zij kregen 9 kinderen:

Joannes (Jan Johan) is overleden rond 1593.

63.

Petrus Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz), zoon van Gerard (Geryt Goert) Smyts (Smeets, Op dat Smytz, Isercraem, Nagel, Botz) en Bele van Kempen, is geboren rond 1557. Petrus is overleden en is begraven.

64.

Gerardus (Geryth Gerhart) Smeets (Smits, Smiets, in den Yseren Craem de Jonge), zoon van Gerard (Geryt Goert) Smyts (Smeets, Op dat Smytz, Isercraem, Nagel, Botz) en Bele van Kempen, is geboren rond 1560 in Roermond. Hij is getrouwd met Margaretha Ramakers (Stoffers).

Zij kregen 5 kinderen:

Gerardus (Geryth Gerhart) is overleden en is begraven.

65.

Wilhelm (van Nagell Wylhelm Willem) Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz, Schmeitz, Botz), zoon van Gerard (Geryt Goert) Smyts (Smeets, Op dat Smytz, Isercraem, Nagel, Botz) en Bele van Kempen, is geboren rond 1560 in Roermond. Hij is schepen van roermond van beroep. Hij is getrouwd met Trin (Trein Tringen Catharina) Keppertz (Kepperts).

Zij kregen 7 kinderen:

Wilhelm (van Nagell Wylhelm Willem) is overleden en is begraven.

66.

Severin (Simon) Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz), zoon van Gerard (Geryt Goert) Smyts (Smeets, Op dat Smytz, Isercraem, Nagel, Botz) en Bele van Kempen, is geboren rond 1565 in Ophoven, Sittard. Hij is getrouwd op 12 mei 1591 in Sittard met Drutgen (Gertrudis) Wilkins (Wilken).

Zij kregen 6 kinderen:

Severin (Simon) is overleden en is begraven.

67.

Henricus (Hendrick Henrich) Smeets (Smyts, Smiets, Schmitz), zoon van Gerard (Geryt Goert) Smyts (Smeets, Op dat Smytz, Isercraem, Nagel, Botz) en Bele van Kempen, is geboren rond 1570. Hij is getrouwd met Aleidis (Aleydtgen Eulitgen) Philipsen (van der Geitstappen).

Zij kregen 8 kinderen:

Henricus (Hendrick Henrich) is overleden oktober 1637.

68.

Arnoldus (Arnt) Smeets (Smyts, Smytz, Smiets, Schmitz, Bots), zoon van Gerard (Geryt Goert) Smyts (Smeets, Op dat Smytz, Isercraem, Nagel, Botz) en Bele van Kempen. Hij is getrouwd met Nuelken (Cornelia).

Zij kregen 1 kind:

Arnoldus (Arnt) is overleden.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC