genealogieonline

Stamboom Helmantel » Wurmser en Wormser

Generatie 1

1.

Johannes I Wurmser, is geboren rond 1220 te Straatsburg, Bas-Rhin, Elzas, Frankrijk. Hij is getrouwd met Onbekende Vrouw.

Zij kregen 1 kind:

Johannes I is overleden rond 1244.

Generatie 2

2.

Johannes II Wurmser, zoon van Johannes I Wurmser en Onbekende Vrouw, is geboren voor 1244 te Straatsburg, Bas-Rhin, Elzas, Frankrijk. Hij is getrouwd met Barbara Murnhard, dochter van Burkhard II von Murnhard en Hetta von Uttenheim. Zij is geboren rond 1255 te Straatsburg, Bas-Rhin, Elzas, Frankrijk. Barbara is overleden na 1294.

Zij kregen 2 kinderen:

Johannes II is overleden rond 1294.

Generatie 3

3.

Johannes III Wurmser, zoon van Johannes II Wurmser en Barbara Murnhard. Johannes III is overleden na 1357.

4.

Bernhard I Wurmser, zoon van Johannes II Wurmser en Barbara Murnhard, is geboren rond 1280. Hij is getrouwd rond 1309 met Brigitta Fessler Von Arnsperg.

Zij kregen 4 kinderen:

Bernhard I is overleden na 1308.

Generatie 4

5.

Conrad Wurmser, zoon van Bernhard I Wurmser en Brigitta Fessler Von Arnsperg, is geboren na 1309 te Straatsburg, Frankrijk. Hij is getrouwd met Onbekende Vrouw.

Zij kregen 3 kinderen:

Conrad is overleden in 1339 te Luppen (Gesneuveld).

6.

Heintzon Wurmser, zoon van Bernhard I Wurmser en Brigitta Fessler Von Arnsperg, is geboren na 1309 te Straatsburg, Frankrijk. Hij is getrouwd met Metze N. N..

Zij kregen 4 kinderen:

Heintzon is overleden in 1359.

7.

Margaretha Wurmser, dochter van Bernhard I Wurmser en Brigitta Fessler Von Arnsperg, is geboren na 1309 te Straatsburg, Frankrijk. Zij is getrouwd met Heintzon zum Stein. Margaretha is overleden na 1377.

8.

Bernhard II Wurmser, zoon van Bernhard I Wurmser en Brigitta Fessler Von Arnsperg, is geboren rond 1310 te Straatsburg, Bas-Rhin, Elzas, Frankrijk. Hij is getrouwd (1) rond 1329 te Straatsburg, Bas-Rhin, Elzas, Frankrijk met Agnès (Nesa) von Schwarber, dochter van Henri (Heinrich) Schwarber en Adélaïde Zorn Von Bulach. Zij is geboren rond 1310 te Straatsburg, Bas-Rhin, Elzas, Frankrijk. Agnès (Nesa) is overleden na 1357 te Straatsburg, Bas-Rhin, Elzas, Frankrijk en is begraven na 1357 te Kathedraal Straatsburg, Bas-Rhin, Elzas, Frankrijk.

Zij kregen 5 kinderen:

Hij is getrouwd (2) na 1357 met Elsa von Schoeneck. Bernhard II is overleden in 1397 te Straatsburg, Bas-Rhin, Elzas, Frankrijk en is begraven in 1397 te Kathedraal Straatsburg, Bas-Rhin, Elzas, Frankrijk.

Generatie 5

9.

Cunemann Wurmser, zoon van Conrad Wurmser en Onbekende Vrouw. Cunemann is overleden in 1339 te Luppen (Gesneuveld).

10.

Ennelina Wurmser, dochter van Conrad Wurmser en Onbekende Vrouw. Zij is getrouwd met Herman von Franckenberg. Ennelina is overleden.

11.

Greda Wurmser, dochter van Conrad Wurmser en Onbekende Vrouw. Zij is getrouwd (1) met Heintzo Zu Dem Steine. Zij is getrouwd (2) met Henneman Summer Von Chenteymmuntz. Greda is overleden.

12.

Hansemann Wurmser, zoon van Heintzon Wurmser en Metze N. N.. Hansemann is overleden.

13.

Henselius Wurmser, zoon van Heintzon Wurmser en Metze N. N.. Henselius is overleden.

14.

Lawelinus Wurmser, zoon van Heintzon Wurmser en Metze N. N.. Lawelinus is overleden.

15.

Petermann Wurmser, zoon van Heintzon Wurmser en Metze N. N.. Hij is getrouwd met Katharina Henselius Von Detwilre. Petermann is overleden.

16.

Arbogast Wurmser, zoon van Bernhard II Wurmser en Agnès (Nesa) von Schwarber. Arbogast is overleden.


stamboom in grafische vormDOCDeze stamboom is ook beschikbaar in PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.


De publicatie Stamboom Helmantel is samengesteld door (neem contact op).