Stamboom Heitbrink

Foto van Ferry Heitbrink

De publicatie Stamboom Heitbrink is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.488 personen. Vanwege privacy zijn 1.225 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De in deze stamboom vermelde informatie is veelal afkomstig van familieleden, maar ook uit de diverse archieven en online publicaties. Iedereen die hier tot zover aan meegewerkt heeft wil ik alvast bedanken. Indien u gegevens ziet die niet juist zijn dan hoor ik dat graag van u. Vriendelijke groeten, Ferry Heitbrink

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!