Stamboom Hein (Elbert) de Vries - Wil(helmina) Kuilenburg

Foto van Hein de Vries
De publicatie Stamboom Hein (Elbert) de Vries - Wil(helmina) Kuilenburg is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.655 personen. Vanwege privacy zijn 128 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 19 augustus 2012.


Deze publicatie bevat de gegevens voor zover we die verzameld hebben over onze voorouders. De startpunten zijn: Hendrik de Vries, Annie Molendijk, Jan Kuilenburg en Johanna Huisman. De gegevens zijn door ons geverifieerd aan de hand van kopien van de originelen zoals die beschikbaar zijn op bv. "van Papier naar Digitaal" (voor de DTB's van voor 1811) en Familysearch (voor de periode na 1811). Dit natuurlijk voor zover dit vanuit onze woonplaats in het noorden van Canada mogelijk en praktisch was. Uitzonderingen zijn de enkele archiefbezoeken tijdens sporadische reisjes naar Nederland. Tot de erge leuke bijkomstigheden van onze speurtochten op het internet was het in kontakt komen met diverse achterneven en -nichten en andere verre familieleden. Een van deze kontakten leidde tot een gezamenlijke inspanning om de afkomst van gezamenlijke voorouders (de Elbers') verder in tijd terug te dringen. Alle (Elbers): het is een groot plezier om dit samen met jou te doen. De volgende keer dat we in Nederland komen komen we zeker even langs! Ik heb bewust alle bronnen weggelaten, maar als u ons emailt zal ik graag verdere informatie verstrekken. Ten slotte: van de voor ons interessante plaatsen hebben we van DTB's en Burgelijke Stand actes indezen gemaakt en die geplaatst op onze website: www.heinandwil.net (klik door naar genealogie)

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!