Stamboom Heeres, Jellema, Schenk en Struiving » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 57:

Iberta Jantina Heeres is geboren op 17 juni 1898 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lambertus Cornelis Onne Hillenaar en Jantje Heeres zijn getrouwd op 12 januari 1899 in Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Klaas Theunisz en Aaltje Smit zijn getrouwd op 17 augustus 1899 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Frederik Heeres is geboren op 6 januari 1900 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aafke Drenth is geboren op 7 november 1901 te Hoogkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogkerk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Stientje Heeres is geboren op 31 augustus 1902 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna wobbechiena Drijfholt is geboren op 11 januari 1904 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik van der Werf is geboren op 10 februari 1904 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Christiaan Hendrik Heeres is geboren op 2 september 1905 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Nust is geboren op 7 augustus 1906 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.