Stamboom Heeres, Jellema, Schenk en Struiving » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 57:

Lambertus Cornelis Onne Hillenaar is geboren op 11 november 1868 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Frederikus Rienewerf is overleden op 19 december 1871 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Douwe Heeres en Willemtje (willempje) Prussen (Pruisen) (van Pruissen) zijn getrouwd op 20 december 1871 in Noorddijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noorddijk » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Haika Joosten is geboren op 14 mei 1872 te Wedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Christiaan Hendrik Heeres en Willemtje Engelage zijn getrouwd op 21 november 1889 in Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Douwe Heeres is geboren op 28 augustus 1891 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jantje Heeres is geboren op 6 augustus 1892 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willemtje Heeres is geboren op 10 september 1893 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hillegien van der Werf is geboren op 20 oktober 1895 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Fransina Heeres is geboren op 22 maart 1896 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.