Stamboom Haverkamp » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 162:

Jacob Theunis Bijsterbosch is geboren op 2 februari 1873 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Anthonie Bijsterbosch is geboren op 22 juni 1873 te Aengwirden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Aengwirden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Bouwe Bijsterbosch is overleden op 10 december 1873 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Joukje Bijsterbosch is geboren op 13 mei 1874 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Njaenkjen Bijsterbosch is geboren op 28 augustus 1874 te Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Geertje Elzinga is geboren op 29 januari 1875 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Lykel Berkenbosch (Arends) en Jacobje Bijsterbosch zijn getrouwd op 23 mei 1875 in Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Geiske Bijsterbosch is geboren op 29 augustus 1875 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johanna Bijsterbosch (Antoons) is overleden op 5 november 1875 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan van Leeuwen en Pietje Velkers zijn getrouwd op 18 mei 1876 in Kollumerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Kollumerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.