Stamboom Midden Nederland

Foto van C. Havekotte
De publicatie Stamboom Midden Nederland is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 55.369 personen. Vanwege privacy zijn 422 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 23 januari 2024.


Deze stamboom is begonnen als Stamboom Havekotte (met verwante families: Roest, Bruijdegom, Meijer, Brouwer, Nagel in de plaatsen Diemen, Weesp, Vinkeveen en Sloten), maar is ondertussen zo uitgegroeid dat de naam veranderd is naar Midden Nederland. Ik hoor graag van u als u onvolledigheden of fouten tegenkomt. Ik heb in volle overtuiging de gegevens die ik gevonden heb, correct gepubliceerd maar het blijft menselijk om fouten te maken.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!