Stamboom van Harmen Dircxsz Roos Charlois/Katendrecht ca 1600 » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 2.965:

Leendert Pieterse Nuijs is overleden op 2 september 1817 te Charlois. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Charlois » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Trijntje Jacobs Roos is overleden op 3 november 1817 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Pieternella Laurier is geboren op 29 maart 1818 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Hendrik Nouwen en Hendrikje Pleunsdr. Nuijs zijn getrouwd op 19 december 1818 in IJsselmonde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » IJsselmonde » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Adrianus Uijthoven en Ariaantje Hoogendijk zijn getrouwd op 18 september 1819 in Katendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Katendrecht » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Zoon van Snoek is overleden op 31 oktober 1819 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Zoon van Snoek is geboren op 31 oktober 1819 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Marinus Snoek is geboren op 31 oktober 1819 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Hendrik Klaasz Roos en Johanna Naaktgeboren zijn getrouwd op 19 november 1819 in IJsselmonde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » IJsselmonde » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Cornelis Pieters de Schepper is overleden op 13 december 1819 te Ridderkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Ridderkerk » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.