Stamboom George Olthof » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.283:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lammigje (geboren in 1794), een kind van Harm Maathuis en Willemtje Hindriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Alkmaar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis (geboren in 1800), een kind van Klaas Francis en Grietje Schouten, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maartje Francis

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sijwert (geboren in 1804), een kind van Wilke Arents en Albertje Sijwerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van den Bos (geboren in 1812), een kind van Wouter van den Bos en Gijsbertje Jans van de Maat, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Agneske van Sijderveld (geboren in 1814), een kind van Gerrit van Sijderveld en Agneske van Geffen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje de Boer (overleden in 1815), een kind van Cornelis de Boer en Maartje Willems, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Grietje de Boer

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geessien Harms Maathuis (overleden in 1815), een kind van Harm Maathuis en Willemtje Hindriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Venema (geboren in 1815), een kind van Jan Klasens Venema en Frouwke Willems Kuipers, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Klaas Venema

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Voormeulen (geboren in 1815), een kind van Allert Voormeulen en Grietje Franssens de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert van den Bos (geboren in 1816), een kind van Wouter van den Bos en Gijsbertje Jans van de Maat, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.