Stamboom George Olthof » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.283:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Diewertje (geboren in 1767), een kind van Harm Egbert Panjer en Geertruid Harms, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egbert (geboren in 1769), een kind van Harm Egbert Panjer en Geertruid Harms, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnolda Magdalena (geboren in 1770), een kind van Dirk Van Reenen en Joanna Tak, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Jacoba (geboren in 1771), een kind van Jan Jacob Hooft en Isabella Gerardina Kerkhoven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egbert (geboren in 1772), een kind van Harm Egbert Panjer en Geertruid Harms, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Isabella Johanna (geboren in 1774), een kind van Jan Jacob Hooft en Isabella Gerardina Kerkhoven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hindrikjen (geboren in 1775), een kind van Harm Egbert Panjer en Geertruid Harms, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egbert (geboren in 1778), een kind van Harm Egbert Panjer en Geertruid Harms, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Susanna Elisabeth (geboren in 1779), een kind van Jan Jacob Hooft en Isabella Gerardina Kerkhoven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Jacoba (geboren in 1781), een kind van Jan Jacob Hooft en Isabella Gerardina Kerkhoven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.