Stamboom Hans Meijer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 157:

Johannes Harmanus Witte en Hiske Sjeuwkes Homminga zijn getrouwd op 12 mei 1836 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Pronker is geboren op 28 mei 1836 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Geert Gooitsen Bijlsma en Trijntje Scheltes Runia zijn getrouwd op 23 februari 1837 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gooitsen Bijlsma is geboren op 15 november 1837 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jodocus van Berloo en Neeltje Vader zijn getrouwd op 26 september 1839 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Martinus Hardorff en Anje Geerts Vegt zijn getrouwd op 30 oktober 1839 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Schelte Bijlsma is geboren op 15 december 1839 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Andrina Gort is geboren op 31 december 1839 te Ameland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ameland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jentje Ynzes Heeringa en Margaretha Schreuder zijn getrouwd op 1 november 1840 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sjoerd Tijsses Jansma en Maaike Douwes Wadman zijn getrouwd op 2 februari 1841 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.