Stamboom Grin » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 67 van 67:

Dirk Zeijlemaker (Zeylemaker) en Klaske Knop zijn getrouwd op 3 juli 1891 in Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Pieter van der Meer en Aukje Linzes (Auke Linzes) Meijer zijn getrouwd op 2 september 1893 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Maamke Groendijk is overleden op 8 november 1903 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Cornelis van Baaren en Jannigje Penraad zijn getrouwd op 28 november 1917 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Meindert Zeylemaker is overleden op 9 december 1930 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Euphemia Arnolda Alida Guikink is overleden op 20 augustus 1954 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Arie Grin is overleden op 26 februari 1961 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.