Stamboom Griffioen Jellema Friese Adel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 189.191 - 189.200 van 191.648:

Sietske Rinkes Haarsma is overleden op 16 februari 1952 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Uiltje Koopmans is overleden op 18 februari 1952 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Grietje Ootskes Visser is overleden op 18 februari 1952 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Johannes Lucasz Sinnema is overleden op 19 februari 1952 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Louws Pykstra is overleden op 20 februari 1952 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Fokje Folkerts van der Meulen is overleden op 27 februari 1952 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Carolina Maria Wilhelmina Gimbel is overleden op 2 maart 1952 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Lieuwes Buma is overleden op 3 maart 1952 te Ijlst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ijlst » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Binne Foppes Oostenbrug is overleden op 4 maart 1952 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Sipkje Hendrikus Pors is overleden op 5 maart 1952 te Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.