Stamboom Goossens x Van der Heijden » Fijken Niclaes Jan Goossens (1560-1620)

Persoonlijke gegevens Fijken Niclaes Jan Goossens 


Gezin van Fijken Niclaes Jan Goossens

(1) Zij heeft/had een relatie met Peter Janssen van Os.

De relatie startte in het jaar 1580 te Oirschot, zij was toen 20 jaar oud.


Kind(eren):

  1. Yken Peter Janssen van Os  1580-> 1640 


(2) Zij is getrouwd met Adriaen Dirck Janssen van Waelre.

Zij zijn getrouwd op 29 november 1586 te Oirschot, zij was toen 26 jaar oud.

Bruidegom Adrianus Theodorici Joannis
Woonplaats Wa...
Bruid Sophia Nicolai (Joannis) Goeswini
Soort registratie trouwakte
Religie RK
Pagina 50
Plaats huwelijk Oirschot
Datum ondertrouw 25-11-1586
Datum huwelijk 29-11-1586
Plaats Oirschot
Bron Doop-, Trouw- en Begraafregisters (DTB)
Periode 1583-1610
Bevat Rooms-Katholiek trouwboek 1583-1610
Toegangsnummer 8086
Inventarisnummer 1

Kind(eren):



Notities over Fijken Niclaes Jan Goossens

Wordt ook Sophia genoemd. krijgt een huis in Oostelbeers.
In 1591 wordt een hof uit het Vrijthof verkocht t.b.v. de kinderen van Fijke met Peter van Os.

Sch v. O. d.d.: 22-3-1601 ==================106=======================

Adriaen en Jan broers en zonen van wijlen Peter Janssn. van Os verwekt bij Fijken dochter wijlen Niclaes Jan Goossens, Willem zoon Marten Lambrechts als man van Ijken ook dochter van genoemde Peter en Fijken, verder de genoemde Adriaen en Jan Niclaes Goossens als voogden over genoemde Jan, Heijlkenen en Metken kinderen van genoemde Peter en Fijken partij enerzijds en Peter zoon wijlen Wouters van de Venne onze collega schepen, als gemachtigde van Adriaen Dircks van Waelre als vader van Peterken, Geertruiden en Maeijke, zijn kinderen verwekt bij genoemde Fijken, conform een procuratiebrief opgemaakt voor schepenen van de stad Weert d.d. 8 maart j.l. zoals ons gebleken is, partij anderzijds, hebben met elkaar een boedelscheiding gemaakt conform een bepaald transport dat genoemde Niclaes Jan Goossens eerder had gedaan.
Bij deze verdeling krijgen genoemde Adriaen, Jan, Willem Martens, Heijlken en Mechtelden, kinderen van Peter van Os, een schuur met een akker groot ca. 4 lopenzaad gelegen in Oirschot, herdgang Naastenbest, ter plaatse genoemd het Bruijnsel, b.p. Jacop Jan Dircks Keijmps, de gemeijnte, 3 voeten van het fundament van de schuur naast de straat tot aan een kerseboom van het stuk waarvan het wordt afgedeeld, Wouter Goijaerts. Ook krijgen ze nog een akker in de Braecken gelegen groot negen een halve lopenzaad ter zelfder plaatse gelegen, b.p. Geusken Egons, de erfgenamen van Henrick Danels van den Dijck. Verder krijgen ze een akker groot 5 lopenzaad volgens de eerdere verdeling, in het Creemssel gelegen, b.p. Lambrecht Vrancken, Peter Dircks de Hoppenbrouwer waarvan het is afgedeeld. Ook krijgen ze nog een drieske aldaar gelegen, groot ca. anderhalf lopenzaad, b.p. genoemde Peter Dircks de Hoppenbrouwer, de tafel van de H. Geest van Den Bosch. Ook krijgen ze nog de helft van een beemd genoemd de Veerdonck dat nog onverdeeld is met Jan Jan Goossens, herdgang Straten, b.p. de erfgenamen van Jan van der Berendonck, het godshuis van Perk, de gemeijnte. Verder krijgen ze een rente van 8 lopen rogge per jaar te ontvangen uit het bezit van Goijaert Ghijsbert Hoppenbrouwers. Uit dit erfdeel moet jaarlijks de helft van een mudde rogge worden betaald aan de cantorij in Oirschot, nog de helft van 18 gulden per jaar aan de weduwe van Jan Thomas in Den Bosch en verder nog de grondchijns.
Bij deze verdeling heeft genoemde Peter van Ven ten behoeve van Peterken, Geertruiden en Maeijken, kinderen van genoemde Adriaen Dircks van Waelre, een huis met tuin etc. gekregen gelegen in Oirschot herdgang Naastenbest, genoemd het Bruijnsel en het Papenven, groot ca. 12 lopenzaad, b.p. Jacop Jan Dircks Keijmps, Adriaen Cornelis van den Molengraft en anderen, de gemeijnte. Verder krijgt hij nog een akker genoemd de Bijvinck herdgang Aerle, deels weiland en deels houtopstand groot ca. een bunder, b.p. Jan Ghijsbrecht Hoppenbrouwers, Jan Roefs, Gerard van den Dijck. Uit dit erfdeel moet jaarlijks de helft van een mudde rogge worden betaald aan de cantorij in Oirschot, nog de helft van 18 gulden per jaar aan de weduwe van Jan Thomas in Den Bosch, nog 22 stuivers en 2 oort algemene gebuurcommer uit de Bijvinck en verder de grondchijns.
De erfgenamen en delers beloven elkaar deze boedelscheiding altijd gestand te zullen blijven doen en ieder de lasten op zijn erfdeel zodanig te betalen dat de andere erfgenamen daar niet op worden aangesproken. Indien later blijkt dat het perceel minder waard is vanwege nog onbekende lasten, dan zullen alle erfgenamen dat meerdere gezamenlijk voor hun rekening nemen. Datum 22 maart 1601, getuigen D. Hoppenbrouwer en H. Hoppenbrouwer.

Sch. v. O. d.d.: 14-2-1602 ==================014=======================

Adriaen zoon wijlen Peter Jans van Osch en zijn vrouw Fijken, dochter van wijlen Nicolaas Jan Goossens, verder Marten zoon Marten Lamberts van den Collenberch als gemachtigde van zijn zoon Willem Martens van den Collenberch als man van Ijken dochtervan Peter Jans van Os en genoemde Fijken, verder Peter zoon wijlen Henrick Bogaerts en Jan zoon wijlen Nicolaes Goossens als voogden over Heijlken en Metken, gezusters en minderjarige dochters van genoemde Peter Jans van Os en Fijken, hebben verklaard dat ze een boedelscheiding hebben gemaakt inzake de nalatenschap van Nicolaes Jan Goossens en zijn vrouw Anneke Peter Haexks, resp. hun grootvader en grootmoeder en inzake de nalatenschap die ze hebben geerfd vanwege het overlijden van hun vaderPeter Jan van Osch.
Bij deze verdeling heeft genoemde Adriaen een stuk akkerland gekregen genoemd het Creemsel, groot ca. 5 lopenzaad, gelegen in Oirschot herdgang Naastenbest, b.p. Lambrecht Francken, Peter Dircks de Hoppenbrouwer, Jan Goossens. Ook krijgt hij een akker genoemd den Langen braeckakker, groot ca. 4 lopenzaad gelegen in Oirschot herdgang Naastenbest, b.p. Laureijs Danels dat vroeger van Marcelis Mortels was, Odulphus Peters, Goossen Egon Dircks, het stuk dat er van af wordt gedeeld, welke akker magwegen over de voorste weg die naast het erf van Henrick Marcelis erf loopt. Verder krijgt hij een weilandje groot ca. anderhalf lopenzaad, gelegen in Oirschot herdgang Naastenbest, b.p. de tafel van de H. Geest te Oirschot, Peter Dirck Hoppenbrouwers, Jan Aerts, Henrick Spierincks. Verder krijgt hij nog de helft van een hooibeemd, genoemd de Verdonck, gelegen in Oirschot herdgang Aerle, b.p. Gerit Jan Goossens, het godshuis van Perk, de gemeijnte genoemd de Verdonck. Verder krijgt hij nog eendeel van een bepaald stuk heigrond, gelegen in Oirschot, herdgang Naastenbest, waarin Jan Goossens ook is gerechtigd. Verder krijgt hij nog een jaarlijkse rente van 8 lopen rogge die niet aflosbaar is, te heffen op het bezit van Goijaert Ghijsbert Hoppenbrouwers. Verder krijgt hij nog een rente van 9 gulden per jaar te ontvangen van Laureijs Danel Coppen.
Bij deze verdeling heeft genoemde Marten in zijn hoedanigheid vanwege zijn zoon Willem, een hofstede met een huis, schuur, bakhuis etc. gekregen, groot ca. 12 lopenzaad gelegen in Oostelbeers aan het Neereind, b.p. de gemeijnte, Dierck Bunnen, het stuk waarvan het wordt afgedeeld. Verder krijgt hij nog een stuk hei en weiland zijnde een nieuw stuk grond, groot ca. 6 lopenzaad ter zelfder plaatse gelegen rondom in de gemeijnte. Verder krijgt hij de achterste helft in de Elis-beemd, gelegen te Oostelbeerze, b.p. de andere helft van het perceel, de gemeijnte, Peter Meeus, Cornelis Henrick Diercks. Verder krijgt hij nog een heiveldje te Oostelbeers in de Espenrijt gelegen, b.p. de gemeijnte, Dierick Claes, meester Jacob Lintermans, Wouter Wouters. Uit dit erfdeel moet jaarlijks aan de pastorie te Diessen 4 lopen rogge worden betaald, aan de tafel van de H. Geest ook 4 lopen rogge per jaar, verder anderhalf lopen rogge per jaar aan het O.L. Vrouwe altaar in Oostelbeers, nog anderhalf lopen rogge per jaar aan de pastorie aldaar. Verder ook nog 3 gulden 5 stuivers aan de H. Geest aldaar. Ook nog 2 en een halve stuiver aan het O.L. Vrouwe Altaar te Oostelbeers, nog een grondchijns van drie stuivers en een oort. Uit het gehele nieuwe stuk moet ook nog een grondchijns worden betaald. Aan Peter Henrick Bogaerts en aan Jan Nicolaas Goossens moet ook nog als voogden en ten behoeve van genoemde Metgen, meteen eenmalig een bedrag van 100 guldens worden betaald.

In marge : Deze 100 gulden zijn met instemming van partijen vanwege een uitspraak van de wethouders van Beerze doorgehaald, zoals ons is gebleken uit een brief d.d. 7 september 1640. Datum 16 september 1649, getuigen Ven en Stockelmans, schepenen inopdracht van de secretaris, getekend J. Stockelmans.

Bij deze verdeling hebben de genoemde voogden ten behoeve van genoemde Heijlken een huis en grond gekregen groot ca. 6 lopenzaad en nog een lopenzaad nieuw land, samen in Oostelbeers gelegen aan het Neereind, b.p. de gemeijnte, het stuk waarvan het is afgedeeld, Dierck Bunnen. Verder krijgen ze nog een stuk akker genoemd Ghijssen akker, groot ca. 4 lopenzaad, samem met een hei en houtveldje dat er achteraan ligt, b.p. Aert Dierck Jan Ceelen, Simon Jan Bunnen, Meester Jacop Lintermans. Verder krijgen ze nog de helft van een beemd genoemd de Buijdelbeemd in Oostelbeers achter de Heilige Eik gelegen, b.p. de Vloetstraat, Adriaen Peter Deckers, Gerard Jans de Vorster, Peter Cornelis Bunnen. Verder krijgen ze de voorste helft naast Oostelbeers in de Elisbeemd, waarvan Marten de andere helft heeft verkregen. Uit dit erfdeel moet aan Adriaen zoon Peter Jans van Osch een bedrag van 100 gulden worden betaald en wel direkt.
Bij deze verdeling hebben de genoemde voogden ten behoeve van Metgen een schuur met een stuk akkerland gekregen, groot ca. 5 lopenzaad gelegen in Oirschot herdgang Naastenbest, ter plaatse genoemd het Bruijnsel, b.p de gemeijnte, Jacop Coppen, de erfgenamen van Adriaen Dircks van Waelre, Wouter Goort Dorstkens. Verder krijgen ze nog een stuk akkerland genoemd de achterste Braeckakker groot ca. 5 lopenzaad, ter zelfder plaatse gelegen, b.p. de erfgenamen van Egon Dierks, Jan Dierks cum suis, het stuk waar het van wordt afgdeeld. Deze Braeckakker mag wegen over de achterste weg die loopt naar de heide toe, naast Laureijs de Sceper. Verder krijgen ze nog een jaarlijkse rente van 7 gulden te ontvangen uit het bezit van Ariaen Antonis van Esch. Uit dit erfdeel moet jaarlijks een half hoen worden betaald aan de heer van Oirschot en aan Peter Jans van Osch moet direkt een bedrag van 25 gulden worden betaald.
De erfgenamen beloven elkaar over en weer ten behoeve van elkaar afstand van hun aanspraken op de andere delen te doen. Indien er meer lasten zouden blijken te drukken op enig perceel, meer dan nu bekens is, dan zal dat voor gemeenschappelijke rekening zijn. Ieder zal zijn lasten op zijn erfdeel zodanig dragen dat de andere erfdelen daar niet op kunnen worden aangesproken. Datum 14 februari 1602, getuigen H. Aelbrechts en Crom.

Sch. v. O. d.d.: 7-10-1602 ==================166=======================

Iken, Heijlken en Mechteld, dochters van wijlen Peter van Os, waarbij Iken optreedt voor haar man Willem Marten Lambrechts die afwezig is, en Heijlken en Mechteld geassisteerd zijn door Peter Henrick Bogaerts en Jan Niclaes Goossens hun voogden, verkopen hun aanspraken inzake een obligatie van 64 gulden en 5 stuivers die Niclaes Willem Goossens en Goijaert Gijsbert Goort Hoppenbrouwers als voogden van de minderjarige dochter van wijlen Wouter Gijsbert Hoppenbrouwers hadden beloofd aan Peter Bogaerts en aan Jan Claes Goossens ten behoeve van de genoemde kinderen van Peter van Os, conform een schepenbrief van Oirschot d.d. 21 maart 1595. Deze aanspraken worden nu verkocht aan hun broer Adriaen Peters van Os. Datum en getuigen als boven.
==================167=======================
Adriaen, Iken, Heijlken en Mechteld, kinderen van wijlen Peters van Os verwekt bij Sophia dochter wijlen Niclaes Jan Goossens, welke nu meerderjarig zijn, hebben met Peter Henrick Bogaerts en Jan Niclaes Goossens, hun voogden, een algemene afrekening van de inkomsten en uitgaven gemaakt en deze voogden verder van hun verplichting en werkzaamheden ontslagen waarvoor ze hen bedanken. Datum en getuigen als boven.

Sch. v. O. d.d.: 15-3-1604 ==================047=======================

Cornelis zoon Dirck Cornelissen als man van Perijnken dochter van wijlen Aerd Wernaerts van der Straten verkoopt het derde deel van een pachte van een mudde rogge per jaar die hij heeft geerfd in zijn hoedanigheid vanwege het overlijden van heer Embrecht Hoppenbrouwers, cantor te Oirschot. De pacht werd geheven op onderpand van vroeger Niclaes Jan Goossens en nu op de weduwe en kinderen van Peter Janssn. van Os en wordt nu verkocht aan meester Wernaert zoon wijlen Thomas Wouters van den Ven. De verkoper belooft alle lasten van zijn kant af te handelen. Datum 15 maart 1604, getuigen D. Hoppenbrouwer en H. Hoppenbrouwer die het aandroegen.

Sch. v. O. d.d.: 29-12-1617 ==================238=======================

Fijcken dochter van Niclaes Jan Goossens weduwe van Adriaen Dircks van Waelre, geassisteerd door Gerarden van Kelst als haar hierbij gekozen voogd, heeft na rijpe overwegingen, machtiging gegeven aan Niclaes Janssen van Boxtel en aan Aert Rutgers deLeest, haar respectievelijke zwagers, om namens haar alle vorderingen, rentes, pachten etc. in te vorderen en indien dat nodig is daartoe rechtsmaatregelen te treffen. Deze gemachtigden dienen ook het kap- en sprokkelhout te verkopen zoals dat tegenwoordig op haar erf groeit en waarvan zij het vruchtgebruik heeft. Verder moeten de gemachtigden alles doen wat daarbij nodig is. Zij als opdrachtgeefster belooft alles na te zullen komen hetgeen door de gemachtigden zal worden gedaan en hen daarvoor ook te vrijwaren, behoudens dat Niclaes en Aert op haar verzoek daarvan aan haar wettig bewijs over te leggen. Datum 29 december 1617, getuigen Verhoeven en Crom die het aandroegen.
==================239=======================
Genoemde Fijcken uit de voorgaande akte die volledig in het bezit is van haar verstand zoals ons dat als schepenen is gebleken, heeft hierbij in de vorm van een testament verklaard dat ze aan haar drie dochters of aan haar tegenwoordige man al hetgene vermaakt waarover zij nog beschikkingsbevoegdheid heeft, welk bezit na haar dood in drie delen verdeeld moet worden, onder de verplichting daaruit wel de kerkerechten te moeten betalen en haar wettige schulden. Verder verklaart ze dat haar voorkinderen die ze heeft verkregen bij haar eerste man Peter van Os, niet alleen haar vaste bezit krijgen maar ook de helft van haar roerende bezit en omdat er als zodanig al is afgedeeld, hebben die geen verdere rechten op de rest van het roerende bezitdat zij vandaag de dag bezit. Ze benoemt daarin als haar wettige erfgenamen deze drie kinderen die ze bij genoemde Adriaen Dircks van Waelre heeft verkregen. De testatrice wenst dat dit als zodanig als testament zal worden nagekomen, ook al zou ditniet geheel voldoen aan alle voorschriften die daarbij worden vereist.
Datum 29 december 1617, getuigen Verhoeven en Crom die het aandroegen.

Sch. v. O. d.d.: 11-4-1631 ==================179=======================

Er is een bepaalde kwestie gerezen tussen Henrik Arien Santegoets als man van Elisabeth dochter van wijlen Arien Peters van Osch, verder Gerit Jan Goossens en Rutger Aerts Verhoven als aangestelde voogden over Peter zijnde nog minderjarige zoon van genoemde Adriaen van Osch, welke voogden zijn aangesteld door schout en schepenen van Oirschot, als partij ter ener zijde hierbij en verder Jacop zoon Niclaes Ariens van Nistelroij als man van Elisabeth die eerder weduwe van genoemde Adriaen Peters van Osch was. Het conflict gaat over de roerende en vaste bezittingen die genoemde Adriaen heeft nagelaten en die de vermelde kinderen afgedeeld wensen te hebben, volgens het gebruikelijke recht alhier in Oirschot en welk bezit Jacop daarentegen wenst te blijven behouden volgens een bepaald testament dat tussen deze Elisabeth en Adriaen was opgemaakt, maar waarvan deze kinderen beweren dat het niet behoorlijk was gewettigd en niet was voorgelezen aan de getuigen destijds en derhalve ongeldig. Verder handelt het conflickt ook over de roerende en onroerende bezittingen achtergelaten bij de dood van Fijcken dochter van Niclaes Jan Goossens weduwe van wijlen Peter van Osch, zijnde deze Fijken de grootmoeder van vermelde kinderen. Deze Fijkenis overleden na de dood van vermelde Adriaen en haar bezit is derhalve verstorven op de vermelde kinderen volgens gewoonterecht daarover en dat bezit was door vermelde Jacop aanvaard die ook het inkomen darvan heeft genoten en darvan wensen de kinderen dus teruggave, zowel van de vaste als de roerende bezittingen alsook het inkomen daarvan, zodat dat kind daarmee in het onderhoud kan worden voorzien en naar de school kan gaan. Ze doen het voorstel om het bezit van hun grootmoeder direkt naar dat kind te laten gaan. Er zijn verder nog andere kwesties terzake van het optimmeren van het woonhuis en de schuur met brouwhuis, de verbeteringen en vernieuwingen van de brouwinstallatie etc. en het vele geld en meubilair dat aan vermelde Jacop isgegeven, waarvan Jacop van mening is dat hij daar vooraf recht op heeft wanneer er een afdeling zou plaatsvinden, en hij verwijst daarvoor naar het vermelde testament. De kinderen beweren echter het tegenovergestelde omdat de verbetering en onderhoud etc. zijn gedaan uit het inkomen van hun bezit. De kinderen wensen echter een oplossing van het geschil zonder daarover in proces te gaan, en hadden daarom aan heren schepenen van Oirschot verzocht om bemiddeling. Daarvoor zijn benoemd geworden Jan Jan Goossens, Jacop Dircks van de Velde, Jacop Jan Dirk Kemps en Niclaes Ariens van Nistelroij, waarmee partijen diverse keren in vergadering zijn geweest en hun aanspraken over en weer hadden uiteen gezet. Het voorstel is om de aanspraak dat afkomstig is van de grootmoeder van het kind, direkt aan de kinderen laten toekomen zonder dat daarvan enig inkomen of profijt behoeft te worden teruggeggeven. Daarnaast zal Jacop direkt ervan in kennis worden gesteld dat hij tot afdeling van het bezitmoet komen zowel roerend als vaste bezit dat is nagelaten door Adriaen van Osch zonder dat iemand daarbij een beroep op het genoemde testament mag doen en dat de direkt daarna tot boedelverdeling zullen komen. Daarbij zal Jacop de helft ervan behouden zolang hij leeft maar hij dient daarvan wel aan de kinderen een inventaris te overleggen en ook de oogst die op het land groeit zal niet eerder gedeeld worden dan per a.s. oogsttijd van dit jaar 1631. Voorwaarde is echter dat Jacop de vermelde Elisabeth, de moeder van genoemde kinderen zolang ze leeft haar het vruchtgebruik zal laten bezitten van het huis, de schuur, brouwhuis etc. van in totaal ca. 3 lopenzaad groot daar ze nu in woont, waarvoor ze alleen het onderhoud hoeft te doen en dedorpslasten te betalen. De andere lasten en schulden die op het bezit drukken zullen partijen ieder voor de helft betalen. Dat bezit zal na het overlijden van genoemde Elisabeth volledig versterven op de voorkinderen van deze Elisabeth, maar Jacop of zijn kinderen na hem krijgen dan de brouwketel en de grote brouwkuip. Ook de grote schuur mag hij hebben die dan mag worden afgebroken, danwel krijgt Jacop van de genoemde voorkinderen daarvoor 100 rijksdaalders, zegge 250 gulden. Hij is dan nietverplicht een der familiekanten verder iets te hoeven geven, ofwel dat die iets vooraf zullen krijgen. Partijen, te weten genoemde Henrick Santegoets en Peter met zijn voogden als partij ter ener zijde en genoemde Jacop ter andere zijden hebben verklaard volledig overeenstemming te hebben bereikt. Omdat Adriaen ook een der voorkinderen dit proces dat voor de arbiters is gevoerd, niet mede heeft aangespannen, maar is mede afgegaan op het advies van zijn grootvader en familie, heeft verzocht alsnog in deze overeenkomst inbegrepen te willen zijn. Partijen hebben samen met de afgevaardigden deze Adriaen als zodanig hierbij ook in aanmerking genomen. Wederzijdse partijen en ook nog Jan Stevens Marijnen die handelt namens deze genoemde minderjarige Adriaen hebben beloofd dede overeenkomst gestand te zullen doen.
Datum 11 april 1631, getuigen Francken en Stockelmans.

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Fijken Niclaes Jan Goossens?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Fijken Niclaes Jan Goossens

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).

Verwantschap Fijken Niclaes Jan Goossens



Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.

Aanknopingspunten in andere publicaties

Deze persoon komt ook voor in de publicatie:

Historische gebeurtenissen


Over de familienaam Goossens

  • Bekijk de informatie die Genealogie Online heeft over de familienaam Goossens.
  • Bekijk de informatie die Open Archieven heeft over Goossens.
  • Bekijk in het Wie (onder)zoekt wie? register wie de familienaam Goossens (onder)zoekt.

Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
M. Goossens, "Stamboom Goossens x Van der Heijden", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-goossens-van-der-heijden/I18617.php : benaderd 3 juni 2024), "Fijken Niclaes Jan Goossens (1560-1620)".