Stamboom Goedknegt

Foto van Ruud Goedknegt
De publicatie Stamboom Goedknegt is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 447 personen. Vanwege privacy zijn 229 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 6 maart 2011.


In 1950 ben ik tijdens schoolvakanties begonnen met het stamboomonderzoek. Dat was zeer tijdrovend werk. Sedert een jaar ben ik gepensioneerd en heb dus tijd hiervoor. Maar alles gaat nu veel gemakkelijker. Zowel in Breukelen als in de Bazel is het goed vertoeven. Toch zie ik nog verscheidene hiaten. Die probeer ik op te vullen door alle gehuwde Goedknegts die ik tegen kom, inclusief hun kinderen in een database te plaatsen. Excel is hiervoor niet toereikend. Ik doe het met Panorama.(zie www.provue.com). Ik vond acht stambomen, maar de toekomst zal leren dat ze elkaar overlappen. Erg spannend! Zie ook Google \"ruud goedknegt\"

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!