Stamboom Gerrit Haaring » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 2.848:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonia Spierenburg (geboren in 1811), een kind van Johannes Spierenburg en Elisabeth van Slingerland, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Jasperse (geboren in 1811), een kind van Cornelis JASPERSE en Sentina, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Pieter JASPERSE

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Cornelisse Jasperse (overleden in 1812), een kind van Cornelis JASPERSE en Sentina, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Pieter JASPERSE

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wytske van der Meulen (geboren in 1812), een kind van Jelle Harkes van der Meulen en Fetje Tjipkes van der Veen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Yde Sjaarda (geboren in 1812), een kind van Johannes Ydes Sjaarda en Trijntje Hessels Baarda, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sytske Klazes Visbeek (overleden in 1812), een kind van Klaas Tjeerds VISBEEK en Antje ANDRIES, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jenneken te Flierhaar (geboren in 1812), een kind van Garrit FLIERHAAR en Aaltjen STOKKERS, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan FLIERHAAR

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janke Piebes Zeinega (overleden in 1812), een kind van Piebe FOKKES en Janke HIDDES, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Wijtske PIEBES

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Pietersma (geboren in 1812), een kind van Bindert Dirks Pietersma en Grietje Bouwes de Vries, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes de Roos (geboren in 1812), een kind van Willem Lammerts de Roos en Mintje Oepkes Vellinga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.