Stamboom Gerrit Haaring » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 2.848:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tonia Bouwman (geboren in 1791), een kind van Zweer BOUWMAN en Neeltje NIEUWKOOP, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johanna BOUWMAN

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Verdoorn (geboren in 1792), een kind van Dirk VERDOORN en Lijntje VAN WIJK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie Verdoorn (geboren in 1794), een kind van Dirk VERDOORN en Lijntje VAN WIJK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Verdoorn (geboren in 1796), een kind van Dirk VERDOORN en Lijntje VAN WIJK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternella Johanna Heemskerk (geboren in 1798), een kind van Dirk HEEMSKERK en Sara Catharina DE VREEDE, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Verdoorn (geboren in 1799), een kind van Dirk VERDOORN en Lijntje VAN WIJK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Heemskerk (geboren in 1799), een kind van Dirk HEEMSKERK en Sara Catharina DE VREEDE, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham IJsbrand Heemskerk (geboren in 1800), een kind van Dirk HEEMSKERK en Sara Catharina DE VREEDE, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joost Verdoorn (geboren in 1801), een kind van Dirk VERDOORN en Lijntje VAN WIJK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sophia Catharina Heemskerk (geboren in 1802), een kind van Dirk HEEMSKERK en Sara Catharina DE VREEDE, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.