Stamboom en aanverwanten Gaal

Foto van J. Gaal
De publicatie Stamboom en aanverwanten Gaal is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 15.940 personen. Vanwege privacy zijn 20 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 8 november 2010.


Deze gegevens zijn door mij bijeengebracht in de jaren 1985 tot heden, het onderzoek is evenwel nog gaande, zodat gesproken moet worden van een tussenstand. Nadere opmerkingen en aanvullingen zijn derhalve welkom, en zullen in een volgende versie verwerkt worden.

Kunt u iets gebruiken om uw eigen bestanden aan te vullen, ga gerust uw gang. Maar bedenk wel: voor absolute zekerheid de data controleren want een typefout is snel gemaakt en niet alles is door mij gecontroleerd.

Soms zijn bepaalde familierelatie's niet voor 100% zeker. Bij het omzetten naar Gedcom wordt dit hier niet weergegeven.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!