Stamboom Foppes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 64:

Henderika Westerbeek is geboren op 10 januari 1846 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Westerbeek is geboren op 13 november 1847 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem Tymens Kamps is overleden op 21 oktober 1849 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantje Westerbeek is geboren op 15 februari 1850 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Grietje Westerbeek is overleden op 3 augustus 1850 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geessien Jans Oosting is overleden op 29 maart 1851 te Vries. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vries » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Ogterop en Annigje Warries zijn getrouwd op 5 februari 1854 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerhardus Westerbeek is geboren op 16 mei 1854 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Grietje Hendriks Rumph is overleden op 16 april 1855 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arie Jan Lonsain is geboren op 11 september 1855 te Ruinen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.