Stamboom Foppes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 64:

Jacob Stollenga is geboren op 21 februari 1831 te Zuidwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidwolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Marchien Jans Havemans is overleden op 3 januari 1834 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jakob Homan en Jantien Nijenhuis zijn getrouwd op 30 september 1837 in Anloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Anloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem Nijenhuis is overleden op 11 oktober 1838 te Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Trientje Baas is geboren op 8 februari 1839 te Gasselte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gasselte » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albert Wolters en Hendrikje Geerts Prikken zijn getrouwd op 1 maart 1840 in Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lute Jans Westerbeek en Grietje Hendriks Rumph zijn getrouwd op 7 november 1840 in De Wijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » De Wijk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lukas Wolters is geboren op 19 maart 1841 te Gasselternijveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gasselternijveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Coenraad Alberts Bruins is overleden op 23 april 1842 te Ruinen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Grietje Westerbeek is geboren op 14 november 1843 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.