Stamboom Van Weeghel

Foto van Hans van Weeghel
De publicatie Stamboom Van Weeghel is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 40.563 personen. Vanwege privacy zijn 4.807 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 31 augustus 2023.


De familie van Weeghel is oorspronkelijk afkomstig uit laag Zuthem bij Heino. De naam is een toponiem. Al in de middeleeuwen was er een boerderij 't Weegel, die horig was aan de hereboerderij Irthe, die op zijn beurt weer horig was aan het Stift Essen in Duitsland. De boerderij bestaat nog (Langeslag te laag Zuthem). Omstreeks 1750 verlieten mijn voorvaderen de boerderij en sinds die tijd bestaat de achternaam van Weeghel.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Hans van Weeghel
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!