Stamboom Van Gool

Foto van Evert van Gool
De publicatie Stamboom Van Gool is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.540 personen. Vanwege privacy zijn 53 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 13 juli 2016.


Er zijn tot nu toe 2 verschillende stambomen van de familie van Gool bekend.

Via mijn vader ben ik zelf een afstammeling van Petrus (Goijvaerts) van Gool

Via mijn moeder is er een stamboom bekend van Ariaen Janssen (van Goirl) maar die begint wanneer de tante van mijn opa trouwt met een "van Gool".

Adriana Wouters (Oudere zus van mijn overgrootmoeder Catharina Wouters) trouwt met Petrus van Gool en daar begint de lijn naar Ariaen Janssen (van Goirl).

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!