Stamboom Stolk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 137:

Aarten Oldenburg en Cornelia Hoek zijn getrouwd op 13 augustus 1840 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Walter Kruizenga is geboren op 3 november 1841 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Gorter en Jansje Kleersnijder zijn getrouwd op 27 juli 1845 in Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jansje Kleersnijder is overleden op 14 april 1846 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Dirk Elfrink is overleden op 25 oktober 1849 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Maatje Stolk is overleden op 19 december 1850 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Paulina Wilhelmina Groenouw is geboren op 27 november 1851 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Gorter en Arnolda Helena Jongkind zijn getrouwd op 7 december 1851 in Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Leifert van der Klip en Leentje Baarda zijn getrouwd op 29 januari 1852 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Frederik Rinks de Vries en Zwaantje Jansd Reitsma zijn getrouwd op 13 april 1852 in Aengwirden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Aengwirden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.