Stamboom familie Niesten Kennemerland

Foto van Henk Niesten
De publicatie Stamboom familie Niesten Kennemerland is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 10.120 personen. Vanwege privacy zijn 2.277 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 29 december 2022.


Deze stamboom is door mij geplaatst om te voorkomen dat deze gegevens t.z.t. verloren zouden gaan. Bij het opzetten van de stamboom heb ik niet altijd aan bronvermelding gedaan. Dat betreur ik. Ik probeer de komende jaren dat te corrigeren. 

Wilt u bij gebruik van de gegevens uit mijn stamboom de bron vermelden. Dank u.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!