Stamboom familie Hoffman

De publicatie Stamboom familie Hoffman is samengesteld door B.B.J. Bekkering-Hoffman (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 3.436 personen. Vanwege privacy zijn 154 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 14 juli 2013.


Gegevens van de Stamboom Familie Hoffman (deels Nederlands Indie)-de Families Spiessens (Belgie-N.I.)-De Li(s)(z)er (De Morsain)-Behouden-Ondaatje en verder aanverwante Families.Hierbij bijzonder veel dank voor de van deze betrokken families geinteresseerde personen die enorm veel bijdragen leveren aan het complementeren van de vele data.Met name aan Mw J Perraud-Hoffman die enorm veel onderzoek verricht.Uw bijdrage, zowel aanvullingen als korrekties zijn bijzonder welkom en het overnemen van gegevens is met vermelding van de bron, toegestaan.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!