Stamboom Familie Hendriks Pannerden en omgeving periode 1700-heden

Foto van Arie van de Wetering
De publicatie Stamboom Familie Hendriks Pannerden en omgeving periode 1700-heden is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.085 personen. Vanwege privacy zijn 366 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 11 februari 2020.


Deze publicatie is nog niet geheel volledig maar al wel een relevante verzameling van de nazaten van Jan Hendriks, overleden op 18-4-1809 te Herwen en Aerdt. Getrouwd met Petronella Gerritzen.

De genealogie is verwerkt in een boekwerk bevattende een bescheiden omschrijving van het tijdsbeeld van toen, een overzicht van de (directe en indirecte) nazaten. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Arie van de Wetering
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!