Stamboom familie Eilders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 33:

Johannes Lambertus Brens en Elisabeth Frederika Lips zijn getrouwd op 30 juni 1904 in Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Johannes Abraham Nunnikhoven is geboren op 22 april 1906 te Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Cornelis Antonius van Gils is geboren op 30 september 1907 te Goirle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Goirle » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Adriaan Eland is geboren op 5 december 1913 te Made en Drimmelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Made en Drimmelen » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Jan Nobbe is overleden op 2 mei 1917 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Jacob Groot is geboren op 13 juli 1918 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Hendrikus Antonius Wertheim is geboren op 24 april 1919 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Jan Josphius Maria Coppens is overleden op 17 augustus 1921 te Goirle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Goirle » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Willebrord Johannes Groot is overleden op 27 augustus 1921 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Reint Peter Struif is overleden op 29 januari 1922 te Hilvarenbeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hilvarenbeek » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.