Stamboom familie Eilders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 33:

Rebekka Egbertha Catharina Stubbe is geboren op 27 april 1884 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Maria Jozina Koch is geboren op 14 augustus 1891 te Oisterwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oisterwijk » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Adrianus Henricus Coppens is geboren op 31 januari 1894 te Goirle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Goirle » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Sebastiaan Jan Wesselink en Antonia Adriana Boon zijn getrouwd op 28 april 1897 in Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Abraham Jacobus Nunnikhoven en Maria Adriana de Roon zijn getrouwd op 9 augustus 1898 in Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Antonia Cornelia Schipper is geboren op 19 september 1898 te Raamsdonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Raamsdonk » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Cornelia Adriana Stikkers is geboren op 3 september 1899 te Raamsdonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Raamsdonk » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Johannes Anthonie Nunnikhoven is geboren op 16 oktober 1899 te Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Cornelus Adrianus Nunnikhoven is geboren op 6 november 1900 te Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Elzabé Maria Catharina Gaasbeek is geboren op 10 april 1901 te Oosterhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oosterhout » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.