Stamboom Blaauw » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 1.020:

Willem Jans(z) Landsman (Lantman) en Wobbechien Andries (Wobbegien Andreis - Wobbigjen Andries) Blaauw (Blau) zijn getrouwd op 9 mei 1821 in Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hindrikje Blaauw is geboren op 4 juni 1821 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geertje (Geertje Tiessns) Blouw is overleden op 1 oktober 1821 te Finsterwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Finsterwolde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Friederich Dreise en Jantje Alberts Steernberg (Steernborg) zijn getrouwd op 10 oktober 1821 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Roelf Willems Kuil (Kuul) is geboren op 14 oktober 1821 te Loppersum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Loppersum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jeizel Teul is geboren op 16 november 1821 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Annigje Wichers van Norg is geboren op 19 januari 1822 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berend Blik is geboren op 5 februari 1822 te Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan (Jan Jans) Blaauw is geboren op 1 april 1822 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Derktje (Derktje Harms) Blaauw is geboren op 9 april 1822 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.