Stamboom Blaauw » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.020:

Andries Hindriks (Andreas Hindriks - Andries Hendriks - Andries Hinderks) Blouw (Blauw - Blaauw) is overleden op 5 maart 1817 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geert Hindriks Blaauw is geboren op 10 april 1817 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Klaassien Koerts Robers is geboren op 18 juni 1817 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Marchien (Marchien Hindriks) Huisman is geboren op 21 februari 1818 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berend (Berend Luppes) Blaauw (Blouw) is geboren op 16 juni 1818 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

NN Blaauw (Blouw) is geboren op 1 augustus 1818 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

NN Blaauw (Blouw) is overleden op 1 augustus 1818 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jantje Luppes Blaauw is overleden op 20 augustus 1818 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jurjen Menkes Lageman en Jantje Andries (Iantie Andries) Blaauw (Blauw) zijn getrouwd op 1 september 1818 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Beerentje (Beerentje Ties) Blouw is geboren op 23 oktober 1818 te Finsterwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Finsterwolde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.