Stamboom Evertman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.071 - 1.080 van 1.080:

Lieuwe Cuperus is overleden op 29 april 1944 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Damis Everaers is overleden op 26 april 1946 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jacob Peter Rood is overleden op 22 februari 1947 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Frans de Jong is overleden op 3 mei 1947 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan de Jong is overleden op 1 juni 1948 te Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Tjiske Rood is overleden op 7 maart 1949 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Pietje Romkes van der Veen is overleden op 26 augustus 1949 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Feikje de Jong is overleden op 21 september 1950 te Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Klaaske Brandt is overleden op 26 januari 1960 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Hendriks Bloem is overleden op 18 oktober 1961 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.