Stamboom Brouwer - Koster » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 2.086:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Bijl (1803-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Bijl.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Johannes van Voorst Vader (1805-1869) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Johannes van Voorst Vader.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jannetje Vink (1806-1891) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jannetje Vink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Adriana Fock (1808-1849) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Adriana Fock.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willemtje Willems Schuitema (1809-1878) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willemtje Willems Schuitema.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Hoogerwerf (1810-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Hoogerwerf.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Teunis Kroes (1811-1885) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Teunis Kroes.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Brouwer (1811-1891) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Brouwer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Haringman (1812-1888) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Haringman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Vink (1814-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Vink.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.