Stamboom Brouwer - Koster » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.081 - 2.086 van 2.086:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Wilhelmina Julia Gobius du Sart (????-1925) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Wilhelmina Julia Gobius du Sart.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerard Bouterse (????-1935) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerard Bouterse.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geziena Hartenberg (????-1942) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geziena Hartenberg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrigje Takke (????-1957) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrigje Takke.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Tannetje van Wouwe (????-1980) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Tannetje van Wouwe.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit van Ommen (????-2020) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit van Ommen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.